duminică, 7 februarie 2010

Seductia masculina in plina ascensiune

EL = geniu filosof masculin de o raritate extraordinara, specie pe cale de disparitie,cu un instinct diabolic pentru conflict , niciodata egal cu ceilati , exagerarea maxima "egalitate" numai in matematica, perpetuarea specie este necesara din motive strict personale.
EA = maimifer biped cu dorinte si nevoie cotidiene, fiinta ce tinde spre absolut prin comportament unic si plin de mister.Nu degeaba se spune ca femeile sunt COMPLICATE.Suntem doar neintelese de partea masculina.
Uimita, surprinsa in cel mai ironic mod posibil.Cat de usor e sa gasesti cuvintele potrivite si sa invarti dupa frumoasele-ti degete specia masculina.Trebuie doar sa spui ce vor ei sa auda, sa le lauzi masculinitatea pana in panzele albe, sa le zidesti convingerile tale feminine in micutul creier pe care il poarta zilnic cu ei, dar spre dezamagirea mea, il poarta cam degeaba.Toate tabu`urile despre comportamentul masculin, in proportie de 99,99%, sunt adevarate si demonstrate in viata de zi cu zi.Toti functioneaza dupa aceleasi reguli stupide, tesute ici colo cu ceva personalitate si rar.. poate 1 dintr-un milion de barbati, aplica si putin din vasta lui gandire, sperand sa schimbe ceva ce de sute de ani functioneaza fara oprire: seductia masculina. Ironic, dar toti barbati se bazeaza pe aspectul exterior, ca daca au abdomenul bine definit, ceva brate puternice si picioare ferme, pot da pe spate toate tentativele esuate de femei, naïve, crezand ca aspectul exterior si bineinteles contul din banca le pot asigura o viata de “printese” la care viseaza inca din pantecul mamei.Gresit, si aceasta greseala e una “tabu” e..atat de des intalnita incat ne-am obisnuit sa vedem cupluri ratate din diverse cauze. Majoriatatea se intreba daca exista cu adevarat o diferenta puternica care sa elimine orice asemanare intre cele doua sexe. Niciodata barbatii nu vor fi tot una ca femeile.Tipic vorbind, intre cele doua specii exista o multime de diferente, dar cele mai multe pot fi si asemanari insa nu in proportii asa mari cum cred unii. .O diferenta destul de impunatoare este aceea ca, in viata, barbatii considera ca drumul cel scurt este cel drept.Iar noi, femeile, suntem de parere ca drumul cel scurt este cel ocolit. De aceea as putea numi femeia ca fiind o hoata , o speculanta , un parazit . Ea este peste tot ca in urmatoarea secunda sa nu mai stii unde e. Este destul de greu sa daruiesti ceva unui barbat , caruia vrei sa ii dedici universul, iti pui atatea intrebari , dar pana la urma barbatu e capu si femeia gatu , iar fara gat nu poti sa misti capu.
Exista o zicala care spune asa " contrariile se atrag". Un mare adevar graieste. E ciudat cum aceasta regula se aplica intre doua persoane de sex diferit( sau poate si de acelasi sex).Partea masculina e atrasa de femeile care stiu sa le ofere placerea in cele mai ciudate moduri posibile, de femeile care stiu ce vor, femei puternice cu niscaiva tentative demonice dar totusi au in ele acea aura curata.Asa e si la partea feminina care de obicei se simte atrasa de baietii de "cartier", cu spate si reguli bine infipte in cap.Tot ce cauta ele la acesti baieti, viitori barbati in devenire, nu e nimic altcva decat o diversificare a apetitului sexual. O largire a orizontului ce tine de pornografie. Fanteziile murdare pe care mintea lor bolnava le nutreste.Dar sunt unele femei care gasesc in acesti barbati, caldura, porotectie, siguranta si in cele mai ciudate cazuri,, chiar si iubire.
Byutzz & Yzzu`

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu